Een schetsontwerp op afstand

Je kunt nu ook een tuinschets op afstand laten maken. Wil je graag een nieuwe indeling van je tuin? Maar waar moet je rekening mee houden? Waar begin je? Wat past bij jou?
Ik zet alles voor je op een rijtje en maak er een geheel van. Via een online-videoafspraak van een uur maak ik een schetsontwerp waar jij mee verder kunt. De schets krijg je na dit uur via de mail toegestuurd, waarna je er meteen mee aan de slag kunt..

 

Vooraf stuur ik je een vragenlijst toe en ontvang ik dit graag ingevuld met wat overzichtsfoto’s en een plattegrond terug. Ik duik hier in en we bespreken dit vervolgens online. Al schetsende (je kijkt gewoon mee met tekenen) geef ik tuinadvies. Na dit uur stuur ik je de tuinschets digitaal toe.

Kosten: 75 euro. Dit mag je vooraf betalen via een betaalverzoek die ik je via de app toestuur.

 

Interesse? Vul hieronder je gegevens in, ik neem zo snel mogelijk contact met je op. En dan kun jij binnenkort al de tuin in!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.