Tuinontwerp

Het maken van een compleet tuinontwerp werkt in verschillende stappen.

  • Ik kom langs voor een eerste gesprek. Momenteel doe ik dit online. Ik inventariseer wat je wensen zijn, we bespreken de eerste ideeën en ik meet de tuin in. Na dit gesprek maak ik een offerte.
  • Na je akkoord op de offerte maak ik meerdere schetsen en kom tot een schetsontwerp. Met dit schetsontwerp (conceptontwerp) kom ik weer bij je langs, dit bespreken we dan.
  • Het besproken schetsontwerp werk ik uit tot een tuinontwerp.
  • Een beplantingsplan is optioneel en een laatste stap van het tuinontwerp. Hierin staat welke planten er gebruikt worden, hoeveel het er zijn en waar ze komen te staan.
  • Je kunt nu zelf aan de slag met het ontwerp of je vraagt hiervoor een hovenier.

Online tuinschets

Tijdens een videocall van een uur maak ik een indelingsschets voor je tuin die bij jouw situatie past. Tijdens het schetsen bespreken we je vragen; dit kan gaan over de indeling, materialen, beplanting, locatie van terrassen of bomen enz. Na dit uur stuur ik je de tuinschets digitaal toe.

Vooraf mail ik je een vragenlijst en ontvang deze graag ingevuld met overzichtsfoto’s en een plattegrond terug.

Kosten voor een enkele tuin zijn 129 euro, voor- en achtertuin samen 199 euro.

Beplantingsplan

In een beplantingsplan staat welke planten er gebruikt worden, waar ze komen te staan en hoeveel het er zijn. Een beplantingsplan is een laatste onderdeel van een tuinontwerp. Ik bied het ook aan als losse dienst.

Afhankelijk van de grootte van het te beplanten deel bereken ik een bedrag. Dit overleggen we. Denk aan 250 euro bij een gemiddeld grote tuin van 100 m2.


Interesse of een vraag? Vul hieronder je gegevens in, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.