Reviews

"We hadden behoefte aan een professionele blik, iemand die ziet hoe je een tuin als 1 mooi geheel kan maken. We hebben voor Studio Groen geluk gekozen vanwege de uitstraling van de site; hip en fris!

 

Vanaf het begin verliep het contact heel erg prettig, we hadden ervoor gekozen om het eerste contact bij ons thuis te doen en samen een rondje door de tuin te maken. We hadden allebei het gevoel dat Jolande precies begreep waar we naartoe wilden met de tuin. We hebben nu een duidelijk ontwerp, met een plantenlijst en materiaal lijst waar we na de vakantie heerlijk mee aan de slag kunnen.

Het is een heel mooi geheel  geworden, wat zij zelf nooit voor elkaar hadden gekregen.

Voor iedereen die een mooie sfeervolle tuin wil, kunnen we Jolanda van harte aanbevelen!

Ik zou zelf niet als eerste voor paarse bloemen kiezen, maar door het afwisselende planten gebruik staat het paars juist prachtig in het geheel. En dat is het leuke van het inhuren van Jolanda, ze neemt al je wensen mee en voegt daar haar eigen kennis en visie aan toe, waardoor je een veel mooier eindresultaat krijgt dan je zelf zou kunnen bedenken!"

 

Jos en Jeanette, Zeist

Tuinontwerp incl. beplantingsplan


"Jolanda stelde tijdens het gesprek goede vragen waardoor ze een goed beeld kreeg van wat onze wensen waren. We zijn enorm blij met de uitkomsten en kijken uit om onze droomtuin die ze voor ons heeft getekend, te realiseren."

 

Ruben en Kelsey, Eefde

Online schetsafspraak